Algemene gedichten.

Samen

Samen niet alleen.

Samen met zn twee.

Samen kan eenzaam zijn.

En voel je je alleen en klein.

Samen ieder zijn eigen leven.

En samen met elkaar een waardevol leven leven.

{“remix_data”:[],”remix_entry_point”:”challenges”,”source_tags”:[],”origin”:”unknown”,”total_draw_time”:0,”total_draw_actions”:0,”layers_used”:0,”brushes_used”:0,”photos_added”:0,”total_editor_actions”:{},”tools_used”:{“border”:2,”transform”:2,”square_fit”:1,”addons”:3},”is_sticker”:false,”edited_since_last_sticker_save”:true,”containsFTESticker”:false}

Daar zijn alle partijen bij nodig.

Zolang verleden ,heden en toekomst niet door beide partijen erkend worden zal de beschadigde familieschakel niet optimaal gaan functioneren.

Ouders die willen scheiden moeten tegenwoordig een ouderschapplan maken.

Het niet naleven van het wettelijk rechtsgeldig ouderschapsplan heeft gevolgen.

Dit kan bijvoorbeeld een boete zijn..

Veel vaders vechten ook nu nog voor hun rechten bij de omgangsregeling.Bij twijfel heeft de moeder meestal het voordeel van de twijfel en wordt voorgetrokken.

Waarin de vader in een onzekere, uitzichtloze positie lijkt te komen.

Emoties als frustratie,angst,en woede gaan een groet rol spelen!

Mag moeder kind bij vader weg houden?

Maakt geld gelukkig?

Maakt geld gelukkig dan?

W.M.

Op zoek naar het leven en bezinnen. Even stilstaan en afstand nemen. Inspiratie opdoen zodat de creativiteit kan stromen. Dat is de groene draad in mijn bestaan. Een bezig creatief bijtje die wijsheid en kleur zoekt van bloem naar bloem. Verwerkt en meegenomen beland het resultaat in mijn site . Het leven door mijn ogen . Mijn stuifmeel. Wat zoemt van tekst naar visuele plaatjes.